top of page
La vida de dos guardes d'un refugi de muntanya

DOS A 2350

La vida de dos guardes d'un refugi de muntanya

EL PROJECTE

 

Dos a 2350 és un projecte personal i un Treball Final de Grau iniciat el gener de l'any 2018 que neix amb la voluntat d'apropar i entendre la vida de dos guardes d'un refugi d'alta muntanya en forma de pel·lícula documental, tot endinsant a l'espectador a acompanyar les vides dels guardes.

Per tal de que aquesta experiència sigui el màxim vivencial possible, la narració és feta a través de l'observació i el seguiment, on tots els fets enregistrats són fruit de l'esponteneïtat de cada instant.

La pel·lícula ha sigut rodada el febrer de 2018 al Refugi Josep Maria Blanc situat al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, al Pirineu català.

LA PEL·LÍCULA

 

Febrer de 2018, l'Aran i en Guillem es disposen a obrir les portes del refugi Josep Maria Blanc per iniciar la temporada d'hivern.

El refugi és documentat d’una forma observacional durant set dies fins a la marxa d’en Guillem en el canvi de torn, mostrant d’una forma propera i íntima la vida de dues persones amb una feina i un estil de vida poc comuns.

bottom of page