top of page

Gaudeixo moltíssim de la meva feina i intento ser conscient cada dia de la que sort que tinc. Sóc freelance, m'encanta ser amo del meu temps i dels meus projectes i crec que això fa que hi pugui posar passió i ho disfruti tant. 

Durant anys m'he dedicat a la realització de projectes audiovisuals des d'esdeveniments, videoclips, ficció, documental i comercials. En la gran majoria d'ells començant per la idea inicial i acabant amb la peça final. 

Poc a poc, he encaminat els meus projectes cap al món de l'outdoor, treballant per Streamings, programes de televisió i coproduccions treballant com a operador de càmera i drone. 

En molts projectes faig de "One man band" la qual cosa em toca ser multidisciplinari, tot i així m'encanta poder compartir experiències amb altres companys en projectes de més persones.

Fa dos anys vam crear Record documentals amb els amics de Cultura del Bé Comú, un projecte de curtmetratges documentals on expliquem i la vida dels avis i àvies de casa nostra per recordar-los sempre.

També fotografio, normalment per hobbie, tot i que de tant en tant faig feines fotogràfiques.

WhatsApp Image 2022-09-06 at 16.08.48.jpeg
bottom of page